icnea
CAT ESP ENG  

  diumenge, 22 d'abril de 2018 10:20:02
Turisme
Gastronomia
Allotjament
Adreces 

Casa rural Ca l'Helena

Ca l'Helena era un antic paller que ha estat restaurat per integrar una casa lluminosa i càlida amb capacitat per vuit persones, que compta amb tots els serveis i comoditats necessaris per fruir plenament de la tranquil•litat que ofereix l'entorn.

La casa s'integra en el nucli del poble de Castellet, presidit pel castell del s.X, envoltat de boscos, vinyes, el pantà de Foix, i la gran varietat d'ambients ecològics que s'han generat al seu entorn.

Carrer Nou 4 - Castellet - 08729 Castellet i la Gornal - Barcelona - Tel.: + 34 637.539.980 -helena@calhelena.com

 

Ca l'Helena. Com a casa
 
Ca l’Helena està al mig del poble de Castellet, la casa s’ha restaurat, convertint-la en confortable i acollidora,  comptant amb tots els detalls per tenir una estada per recordar. 

Les parets de pedra son l’únic element arquitectònic que recorda el passat i s’integra harmoniosament amb el present, amb materials moderns a l’hora que respectuosos amb l’entorn i el medi. La fusta, el vidre i uns colors càlids fan que l’ambient sigui molt acollidor.

Els diferents espais de que disposa: Sala d’estar, Sala de Lectura, Mirador, Porxo, Distribuïdor,   permeten a l'hora que els hostes estiguin junts o que puguin gaudir del seu espai diferenciat, per llegir, escoltar musica, contemplar el paisatge o el pas dels nombrosos ocells que s'hi poden veure.

Les quatre habitacions: dues dobles i dues de matrimoni, disposen de bany complert i els llits són grans i confortables.

La cuina és gran, molt funcional, pensada i equipada per poder compartir l’elaboració de les menges que es vulguin fer amb la resta dels hostes. Li hem volgut donar una importància especial ja que considerem la cuina i tot el que l’envolta com una oportunitat per compartir, per això hi hem posat un receptari en el que oferim les nostres millors receptes i convidem a tots els que vulguin a deixar-hi la seva. 

El mobiliari és sobre tot comfortable i funcional, poc recarregat on hi destaquen peces amb història, recuperades de l’entorn familiar i restaurades. Un diàleg encertat entre el vell i el nou.

Per respecte al medi ambient, la casa disposa d'energia solar per l’aigua calenta, les llums són de baix consum i els residus han de ser classificats, pel que es compta amb la col·laboració dels hostes.

 
 

Barcelona Day Tours
 
 


icnea
Masia Can Batlle Avinyonet de Penedès 08793 Barcelona
t. 647 90 67 42 info@artcava.com    
  disseny Icnea amb tecnologia Vinum.cat