icnea
CAT ESP ENG  

  diumenge, 22 d'abril de 2018 10:24:06
Turisme
Gastronomia
Allotjament
Adreces 

El projecte Artcava - Dos joves emprenedors

Qué és ARTCAVA?

Probablement no som una dels típics cellers dissenyats per un arquitecte de prestigi reconegut, ni disposem d’un pressupost comparable a algun dels cellers amb més renom que actualment hi ha al nostre país. Ni tant sols el nostre Cava és gaire conegut; ni ha obtingut cap premi mai abans. Però sens lloc a dubte, disposem del més important (tot i que en la majoria d’ocasions, sigui el que és més difícil d’apreciar): un petit celler de Cava situat en un dels llocs més importants (vinícolament parlant) i més increïbles del nostre país, el Penedès wine region (situat vora la ciutat de Barcelona, a uns 40 minuts concretament). Per últim, val a dir que elaborem al voltant de 15.000 botelles de Cava a l’any de forma totalment artesanal (sense incloure-hi sulfits, de forma natural, sense cap afegit).

Qui som ARTCAVA?

I és que Artcava no és només una il·lusió d’un grup de persones; es tracta d’un projecte totalment innovador que va néixer l’any 2004 a partir de la reconstrucció inicialment de la bodega familiar d’un dels socis: l’Ignasi. Tenim constància que la seva família, va dedicar-se al món del cultiu de la vinya tot i elaborant vins des de l’any 1730. Val a dir però que, els íbers (una civilització poc coneguda que va instal·lar-se al Penedès fins i tot abans que els romans, 2500 anys enrere), ja havien cultivat la vinya en aquestes terres tot i produint i elaborant el seu propi vi a partir de les seves tècniques vinícoles.

ARTCAVA a dia d'avui

La nostra intenció es trencar amb l’enoturisme i el turisme pròpiament dit clàssics, els quals han quedat desfasats (manteniu el nostre secret, i no digueu a ningú que posem en dubte o critiquem alguns models d’enoturisme). Els tres components o alhora socis d’aquest projecte (dos joves emprenedors que tenen al voltant de trenta anys i que ens diem Èric i Ignasi, vam encarregar-nos de la re-fundació d’aquest celler; i el tercer soci, el qual el comparem amb un “cava Gran Reserva”, el Ramon, és el nostre foodie i guia), hem elaborat i portat a terme una filosofia basada en el concepte d”slow travel” en relació a les activitats que desenvolupem. Si ens voleu fer una visita, podreu endinsar-vos en el món del vi, a la vegada que podreu conèixer-nos millor (som un equip molt jove, carregats d’idees entusiastes, els quals estimem amb bogeria el nostre treball). I és que som nosaltres mateixos els que us acompanyarem a fer les visites i tallers. A més a més si us animeu a venir, us donem la nostra paraula que tornareu a casa amb una ressaca de pebrots, la panxa ben plena (si mengeu aquí) i més d’una amistat.

Nosaltres sempre treballem sense cap pressa: el temps quan t’ho passes bé i gaudeixes, és totalment relatiu. Per tant, ens posem una hora d’inici, però mai una hora d’acabar (ni tant sols sabem la manera com acabarem). Només mereix un brindis el fet que fa 2500 anys que just aquí on som ara es produïen vins com ara, i nosaltres, estem mantenint aquesta tradició.

Tothom qui ens ha visitat, sempre ha marxat havent superat les expectatives que es plantejava inicialment (superades amb creixes), pensant que havia valgut molt la pena el fet de conèixer-nos i portar a terme alguna activitat de les que us oferim. Però no us els cregueu pas: nosaltres, creiem que ens podem superar encara més i oferir-vos vivències encara millors. Fins i tot, ens atreviríem a dir que les opinions de Tripadvisor són falses. Però el que realment ens fa d’alló més feliços, són els comentaris que els nostres clients realitzen al Facebook o al Twitter uns dies després d’haver vingut a viure aquestes experiències amb nosaltres. I és que això, no té preu.

Existeixen activitats avorrides i visites a bodegues que valen molts menys diners que el que us costa Artcava. Però les experiències que viureu aquí, són incomparables: a més, són totes reals! I és que són deu anys d’experiència el que ens avala!

I és que si els catalans estem plenament convençuts i diem als quatre vents que Catalunya no és Espanya, també podem dir que Artcava no és un celler més, és molt més que això!

Si us en voleu assegurar, abans de venir, busqueu opinions per Internet, xafardegeu el nostre Facebook: féu el que vulgueu! I després, decidiu! (probablement ho faríeu ni que no us ho digués, oi?).

 


Barcelona Day Tours
 
 


icnea
Masia Can Batlle Avinyonet de Penedès 08793 Barcelona
t. 647 90 67 42 info@artcava.com    
  disseny Icnea amb tecnologia Vinum.cat